Trädgård

Thuja Brabant

 Thuja Brabant kan förökas med frön, sticklingar eller genom ympning. De unga plantorna måste vattnas regelbundet de första två till tre åren. Under en torka bör du vattna tujaplantan en gång var 4-5 dag. När de når sin fulla storlek kan du sluta vattna. Växterna är torktoleranta och kräver inte konstant vattning.

Lämplig jord krävs för att odla Thuja Brabant. Livets träd bör inte planteras före vintern, eftersom kallt väder kan förstöra plantorna. Det är också svårt att transplantera tujaplantor på hösten eftersom de kanske inte överlever den första hårda vintern. De behöver lite regn, men när de väl etablerat sig kan de tolerera de flesta markförhållanden. Om du beskär trädet får du en stark och frisk växt.

En lämplig jord är nödvändig för att odla tuja. Det är viktigt att undvika för mycket direkt solljus eftersom det gör att skotten torkar ut. Detta leder i sin tur till dålig tillväxt och en mindre krona. För att göra detta kan du använda en konventionell beskärningssax. Under vintermånaderna kan du beskära bladen och förhindra att de vissnar. På våren växer livets träd snabbt, så du bör vara försiktig så att du inte beskär dem för mycket.

Thuja Brabant är ett vintergrönt livsträd som växer 30 till 50 cm per år. Den har ett brett utbud av jordar och kan användas i häckar och mönsterplantager. I allmänhet är det en mycket tålig växt som passar de flesta trädgårdstyper. Dessutom kan den användas i en mängd olika miljöer, inklusive trädgårdar, parker och hembygdsgårdar. Köp rätt häckväxt för din trädgård nu. För att göra detta, besök vår hemsida.

Comment here